Baggrund


Kunst, Kursus & Kunstterapi

Lea Hankil Andersen

Om Lea Hankil AndersenHC Andersen er ofte citeret for at at sige:

"At rejse er at leve".


Jeg vil tillade mig at fortsætte:

 " At leve er at udtrykke sig".


Jeg har "rejst" igennem flere forskellige uddannelser, - mødt mennesker og livsvilkår der har været forskellige fra mine egne, - mødt medgang og modgang og oplevet  tilværelsen når den rusker meningsløst og ubamhjertigt.


Tidligt har jeg erfaret hvordan de kreative og skabende krafter kan hele og samle et menneske, når det får lov til at udtrykke sig igennem  f.eks. tegning, maleri, modellering eller det at skrive digte og historier. Det var min egen "overlevelses-strategi" som ganske ung, og det er den viden og erfaring der år for år har udviklet sig til at blive et fundament for hele mit liv uanset om det handler om arbejde, fritid eller familieliv.

   

I 8 ½ år har jeg arbejdet med sårbare og udsatte mennesker på et socialt værested under KFUM´s Sociale Arbejde. Arbejdet på Café Parasollen gav mig desuden mulighed for at  videruddanne mig til kunstterapeut på Institutet for Kunstterapi. En 4-årig uddannelse med en stor del egenterapi og praktisk erfaring med klienter.Jeg har desuden 2½ års klienterfaring fra arbejdet i caféen og privat.

 

Med mig har jeg også en mangeårig erfaring som folkeskolelærer med særlig hjerte for billedkunstfaget. En drøm om at starte en billedskole for børn i lokalområdet, resulterede i opstarten af Den Skæve Billedskole i Hadsten, hvor jeg også underviste en del år.


Der foruden er jeg selv udøvende kunstner og indvolvere mig gerne i forskellige projekter som f.eks. ud- i- kunsten.dk

Kunst, Kursus & Kunstterapi    -    Lea Hankil Andersen    -     8370 Hadsten    -   Tlf: 22 23 69 77    -    lea.hankil.andersen@gmail.com    -    www.leahankil.dk